L'AMB retornarà el recàrrec del Tribut Metropolità que es va cobrar sense un avís previ

S'obrirà un nou període de pagament voluntari per evitar aquest recàrrec a les persones que encara no l'hagin abonat

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) retornarà l'import del recàrrec del Tribut Metropolità del 2023 que van pagar alguns ciutadans sense un avís previ del període de pagament voluntari. Aquest import serà retornat en la seva totalitat en el moment del pagament del Tribut Metropolità de 2024 i s'obrirà un nou període de pagament voluntari per evitar aquest recàrrec a les persones que encara no l'hagin abonat.

En el ple municipal del mes de gener alguns ciutadans de Cerdanyola i la Plataforma No Al Tribut Metropolità ja van alertar pel cobrament d'aquest recàrrec en l’impost metropolità per no haver-ho pagat en el període voluntari (del 26 de maig al 28 de juliol de 2023), però sense que hi hagués un avís previ a aquest cobrament.

Després de la intervenció del representant dels afectats en l'Audiència Ciutadana del Ple Municipal, l'alcalde Carlos Cordón, va manifestar que l’Ajuntament havia traslladat aquesta preocupació a l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT) i a l'AMB, l'administració responsable del tribut, perquè facilités una solució. Així mateix ho ha manifestat aquest divendres l'alcalde, Carlos Cordón, a les seves xarxes socials.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.