Roben les guarnicions dels cavalls dels Arriers de Cerdanyola

El robatori es va produir la matinada del passat dissabte 2 de març

L'Associació d'Arriers i Arrieres de Cerdanyola van partir el robatori de diversos guarniments dels seus cavalls, durant la matinada del dissabte 2 de març. Concretament, es tractaria d'unes 30 tires, campanes i picarols que els arriers utilitzen per guarnir els cavalls en les exhibicions que participen.

Segons han informat alguns membres de l'associació al TOT Cerdanyola, encara estan calculant el valor total dels objectes robats, però creuen que "podria ascendir als 8.000 euros". Tot això, sense comptar els treballs realitzats pels mateixos arriers, "ja que tots estan fets manualment i tenen un valor sentimental incalculable", afirmen. 

Ara, enmig de la temporada, els arriers hauran d'acabar aquests mesos amb el material que els deixin altres associacions i, més endavant, buscar "alguna font de finançament per a fer front a la despesa", afegeixen. Des de les seves xarxes socials també han demanat que se'n fagi el màxim ressò.

 

 

Tal com expliquen, els Mossos d'Esquadra ja estan al cas dels fets i estan treballant per a poder trobar els autors del robatori, tot i això, des de l'associació creuen que "serà molt difícil recuperar els guarniments". D'altra banda, el regidor de Cultura, David González, els va trucar tan bon punt es va assabentar dels fets succeïts, per a mostrar el seu suport. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.