La Sala d'Estudi Nocturna amplia el seu horari habitual

Enguany la sala estarà oberta més hores i fins al 7 de juliol

Amb els exàmens finals i la selectivitat a la vista, la Biblioteca Central de Cerdanyola torna a posar a disposició de les persones estudiants i ciutadania en general que ho necessiti la sala d'estudi nocturna. La sala estarà habilitada a la planta -1 de la biblioteca des del dimecres 22 de maig fins al 7 de juliol, ampliant així el servei més de dues setmanes respecte a anys anteriors. També s'amplia l'horari en el qual es podrà fer ús de la sala i aquest serà:

  • De dilluns a divendres de 20:30 a 1 h
  • Dissabte de 14 a 1 h
  • Diumenge de 10 a 1 h

 

Excepcionalment, el 23 de juny la sala tancarà a les 19:30 h i el 24 de juny romandrà tancada. Aquest horari complementarà l'horari ja habitual de la Biblioteca.

Per accedir-hi només caldrà presentar el DNI per tal de poder fer un control a l'entrada. Els usuaris de la sala d'estudi nocturn disposaran de servei d'estudi individual i de wifi. Per a poder realitzar la connexió és imprescindible disposar del carnet de persona usuària de la biblioteca. Durant aquest horari no s'oferirà servei de préstec i tampoc es podrà accedir a la resta de sales de la biblioteca.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.