Sinestèsia Vocal Studio omple l'Ateneu en el seu concert benèfic

Els diners recaptats aniran destinats a la Fundació Visual TEAF, l'associació de famílies d'afectats pel Trastorn de l'Espectre Alcohòlic Feta.

Sinestesia Vocal Studio ha portat la música dels 80's, sota el nom Forever 80's, a l'Ateneu en solidaritat amb el Trastorn de l'Espectre Alcohòlic Fetal (TEAF). Aquest espectacle on es viatjarà per les cançons d'una dècada que ha marcat la història de la música per sempre. Una dècada en que els sintetitzadors, els neons i el ball eren els màxims protagonistes.

La recaptació del concert anirà destinada a la Fundació Visual TEAF, l'associació de famílies d'afectats pel Trastorn de l'Espectre Alcohòlic Feta. El concert que ha tingut lloc aquest diumenge 26 de maig a les 19h al Tetre Ateneu ha aplegat moltíssima gent, fins arribar a l'aforament total que permet el teatre.

Durant l'actuació els alumnes de Sinestèsia Vocal Studio, a través de les seves veus, traslladaran al públic a l'època daurada de la música amb l'objectiu de recaptar fons per la Fundació Visual TEAF. 

Des de Sinestesia se senten molt satisfets amb la rebuda que ha tingut el seu espectacle. "Estem molt contents i, personalment, no m'esperava aquesta resposta del públic. Estem super agraïts", comentava, en declaracions al TOT Cerdanyola la Iris di Cassi (membre de Sinestèsia), 

Abans de l'acte, representants de la Fundació Visual TEAF han sortit a l'escenari a explicar quina és la funció de la fundació i per agraïr a tot el públic present, la seva assistència i col·laboració. 

Més info: FOTOS: Concert benèfic de Sinestèsia Vocal Studio a l'Ateneu

En que consisteix el TEAF?

Els trastorns de l’espectre de l’alcoholisme fetal (TEAF) són una sèrie d’afectacions que una persona pot tenir si la mare ha begut alcohol durant l’embaràs. Aquestes alteracions poden incloure discapacitats físiques i cognitives, així com problemes de conducta i d’aprenentatge, i, sovint, es poden donar diverses afectacions alhora.

La forma més greu dins l’espectre és la síndrome alcohòlica fetal o SAF (en anglès, FAS). Les seves característiques es poden dividir en malformacions morfològiques (especialment defectes craniofacials), retard en el creixement i alteracions del sistema nerviós central, expressades principalment com a alteracions cognitives, conductuals, de socialització i de l’aprenentatge.

Els TEAF apareixen ja en la primera infància, perduren al llarg de la vida i es tradueixen en una sèrie de discapacitats secundàries com ara problemes de salut mental, experiències escolars alterades, problemes legals, internament en institucions, conductes sexuals inapropiades, problemes amb el consum de substàncies d’abús, dependència i dificultat per incorporar-se al món laboral.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.