111 cerdanyolencs han donat sang durant la campanya d'agost

La campanya d'agost, que ha comptat amb dues jornades (2 i 18 d'agost), sol ser la més fluxa de l'any

El passat divendres 18 d'agost va tenir lloc la segona i última jornada de donació de sang a Cerdanyola. Durant tota la tarda es van acostar 33 persones a donar sang, de les quals, finalment, 27 en van poder donar. 

Aquestes 27 persones se sumen a les 84 (de les 90 que es van acostar) que van donar sang durant la primera jornada de donació de la campanya d'agost, que va tenir lloc el dia 2 d'agost

D'aquesta manera, un total de 111 persones han donat sang a Cerdanyola durant la campanya d'agost. Una xifra que s'acosta, però no arriba, a les 120 donacions que va preveure el Banc de Sang i Teixits, abans de la campanya, per a poder mantenir les reserves de sang en un estat òptim.

Cal tenir en compte que durant els mesos d'estiu baixen les donacions de sang i el Banc de Sang es troba amb menys reserves per atendre els pacients que continuen necessitant sang per als seus tractaments. Per aquest motiu, aquest estiu el Banc de Sang i Teixits va engegar la campanya 'Toca donar sang, toca rebre vida. Somriu, el teu gest salva moltes vides a l’estiu', per animar la ciutadania a fer donacions.

Tots els cerdanyolencs i cerdanyolenques que no s'hagin pogut acostar aquest agost a la unitat mòbil de la plaça de l'Abat Oliba, tindran una altra oportunitat doble al setembre. Aquest cop a l'Ateneu de Cerdanyola, el 4 i el 18 de setembre de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30. 

En el que portem d'any, les xifres totals de donacions de sang a Cerdanyola ascendeixen a 894 i les de plasma a 38.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.