Més de 130 persones van passar pel Punt d'Informació Lila de la Festa de tardor

Al Punt d'Informació Lila s'hi van apropar joves d'entre 18 i 30 anys

Més de 130 persones van apropar-se al Punt d’Informació Lila ubicat a la plaça Sant Ramon, durant les festes nocturnes de la Festa Major de Sant Martí dels dies 5, 6, 12 i 13 de novembre.

Aquests dies, es va instal·lar un punt d'informació per donar a conèixer els recursos de la ciutat en matèria d’atenció a les dones i de les diversitats sexuals i de gènere i oferia un espai dinàmic de debat sobre els feminismes, les violències masclistes, LGTBIQ+fòbies i diversitats sexuals i de gènere. Va estar gestionat per Regidoria de Feminisme i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Cerdanyola amb la col·laboració de Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada.

La gent jove, els més interessats en el punt lila

Segons dades del consistori, durant el primer cap de setmana -el divendres 5 i el dissabte 6 de novembre- van passar pel dispositiu un total de 76 persones, 62 dones i 14 homes, la majoria d’entre 18 i 30 anys. El següent cap de setmana -el divendres 12 i dissabte 13- s’hi van apropar unes 65 persones, 51 dones i 14 homes i d’una franja d’edat més elevada, majors de 25 anys.

"Així doncs, podem dir que el Punt d’Informació Lila va complir la seva missió amb èxit, ja que en total es va informar a més de 130 persones, de diversos gèneres i edats, seguint amb la visibilització i conscienciació de qualsevol tipus de violència masclista i LGTBIQ+fòbica", destaquen des de l'Ajuntament. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.