17 restaurants participaran en el 5è Tast de Cuina Mediterrània de Cerdanyola

Es celebrarà del divendres 29 de setembre al diumenge 1 d’octubre, coincidint amb el Festival de Blues

Un total de 17 locals de Cerdanyola estaran presents a la cinquena edició del Tast de Cuina Mediterrània, que se celebrarà del divendres 29 de setembre al diumenge 1 d’octubre. Així ho han explicat els representants del Gremi d'Hostaleria i la regidora de Comerç de l'Ajuntament, Cristina Padilla, aquest dijous en l'acte de presentació d'aquesta festa de la gastronomia al restaurant Los Abetos.

Des del Gremi d'Hostaleria han valorat positivament el fet que el Tast coincideixi amb el primer cap de setmana del XXXII Festival de Blues de Cerdanyola, que farà que hi hagi “encara més ambient a la ciutat”.

De fet, segons ha explicat el representant del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental, Antonio Castro, “s’espera que entre els tres dies passin unes 20.000 persones pel Tast”. Castro també ha comentat que aquest cap de setmana “serveix als restauradors per compartir la nostra tasca entre la ciutadania i per provar receptes més atrevides”.

Per la seva banda, la regidora de Comerç, Cristina Padilla, ha volgut agrair la implicació del Gremi d’Hostaleria i s’ha mostrat molt satisfeta de poder tenir aquest tipus d’actes a la ciutat, perquè “posa a l’aparador a la restauració local i l’apropa als veïns i veïnes de Cerdanyola en un ambient de festivitat”.

En acabar, el representant del Gremi d’Hostaleria del Vallès Occidental també ha volgut explicar algunes de les novetats d’aquesta edició. Enguany, els visitants disposaran d’unes monedes especials per a pagar els plats, en comptes de tiquets com s’havia fet en edicions anteriors. “Això farà que sigui més àgil per a nosaltres a l’hora de donar un bon servei i ajudarà al fet que hi hagi menys cues”, ha assegurat.

També han confirmat que el Tast comptarà amb una taquilla més (tres en total) i que es tallarà el passeig de Cordelles al trànsit, “fent un salt de qualitat important per a millorar la imatge del Tast i la comoditat dels assistents”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.