Més de 350 persones confinades en escoles de Cerdanyola

Un brot amb més de 180 confinats a l'Escola Municipal La Sínia és un dels casos més nombrosos del Vallès Occidental

La incidència de la Covid-19 a Cerdanyola del Vallès està afectant les escoles i instituts. A data del 20 de novembre -últimes dades disponibles-, hi ha 353 persones confinades arran de casos positius de coronavirus als centres educatius. 

Segons dades del Departament d'Educació, entre les persones confinades a les escoles cerdanyolenques hi ha 73 casos positius. En total, hi ha 15 centres de la ciutat afectats.

Destaca el brot aparegut a l'Escola Municipal La Sínia, que amb 182 confinats i 36 positius és el segon centre del Vallès Occidental amb més afectació. Per davant hi ha l'escola Thau de Sant Cugat del Vallès (amb 203 persones confinades i 32 positius els darrers deu dies). 

 

També es veu afectat el Col·legi Montserrat, amb 87 confinats i 15 positius. A continuació hi ha l'Escola Bellaterra (25 confinats i 2 positius), l'EscolaCarles Buïgas (23 confinats i 1 positiu) i l'Escola Saltells (22 confinats i 4 positius). També hi ha persones confinades i casos positius a l'Escola Bellaire, l'Alzina, l'Escola Serraparera, al Turó de Guiera, a l'IES Banús, al l'IES Forat del Vent, l'IES Gorgs, l'IES Jaume Mimó, l'Escola Ramon Fuster i el Vitae Campus de la UAB. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.