428 butaques ocupades i 4.130 euros recaptats en l'11è FEM Monòlegs

Quatre monologuistes i la banda de música 'Beer Box Band' van entretenir el públic al Teatre Ateneu la nit de dissabte 17 de febrer

L'humor va protagonitzar el vespre de dissabte 17 de febrer en l'onzena edició del certamen de monòlegs solidari FEM Monòlegs. Enguany l'organització ha aconseguit fer 'Sold Out' omplint les 428 butaques del Teatre Ateneu i recaptant 4.130 euros, que un any més anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple.

11a edició del FEM Monòlegs de Cerdanyola. FOTO: Nora MO

11a edició del FEM Monòlegs de Cerdanyola. FOTO: Nora MO


L'espectacle va començar fort amb la magnífica representació de Chasing Cars del grup Snow Petrol a càrrec de la 'Beer Box Band'. Tot seguit, es va fer el visionat del vídeo de presentació de l'edició, un curt humorístic on rivalitzaven irònicament La Marató de TV3 i el FEM Monòlegs.

Monòlegs sense filtre

El primer a actuar va ser el monologuista Alberto Castro, que va fer la continuació del monòleg de l'any passat: 'Historia de los cojos' segona part. A la introducció va fer humor sobre una experiència no massa agradable en una clínica dental. Després ja va començar amb la seva història partint de l'Imperi Romà, parlant dels coixos com "la proteïna dels lleons a l'amfiteatre romà". Entrant en l'Edat Mitjana va parlar dels coixos i les Creuades, en edat moderna dels bufons del rei i per últim va fer un acudit sobre el geperut de Notredame: "Va ser un turista anglès que es va quedar atrapat i l'home que tancava la catedral li va dir, te jorobas".

11a edició del FEM Monòlegs de Cerdanyola. FOTO: Nora MO

11a edició del FEM Monòlegs de Cerdanyola. FOTO: Nora MO

La següent va ser la cerdanyolenca Alba Brown, que s'estrenava enguany al certamen. El seu monòleg va ser en to feminista i antimonàrquic, ironitzant sobre la tradició que obligava les dones a cuinar, netejar i ser fidels durant tota la seva vida. Va fer un acudit comparant les relacions tradicionals amb les relacions obertes: "En una no ho explico i en l'altra sí". La seva intervenció va ser tot un xoc generacional, fent servir acudits i terminologies de la generació Zeta a un públic que de mitjana no baixava dels 50 anys.

Alba Brown en l'11a edició del FEM Monòlegs de Cerdanyola. FOTO: Nora MO

Alba Brown en l'11a edició del FEM Monòlegs de Cerdanyola. FOTO: Nora MOEls dos últims monologuistes en actuar van ser Anskar Caballero i Carlos del Pozo. La vetllada va comptar amb la presentació de Nathalie Le Gosles, però Maite Fortuna no la va poder acompanyar per assumptes personals. Entre actuació i actuació els pallassos de Caulababa i Isaac Alonso van entretenir el públic.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.