El 4t Torneig Josep Marcet escalfa motors per convertir-se en un esdeveniment de ciutat

Si la situació sanitària per la Covid-19 ho permet, el 3 i el 4 d'octubre el PEM Guiera acollirà el 4t Torneig Josep Marcet

Si la situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 ho permet, el 3 i 4 d’octubre el PEM Guiera acollirà el 4t Torneig Josep Marcet, organitzat conjuntament per l'Associació Josep Marcet i Prat i el Club Bàsquet Cerdanyola.

Enguany els participants seran el Centre Catòlic, el RCD Espanyol i el Claret de Barcelona. L’organització, de moment, no ha descobert més detalls, però sí que destaca que està treballant per fer de l’esdeveniment esportiu “un torneig de la ciutat”.

L’any passat el sènior A del CB Cerdanyola al Dia s'emportava per primera vegada el Torneig Josep Marcet. La primera edició la va guanyar el Sant Josep i la segona el Santa Coloma.

Samarretes i mascaretes solidàries

L'organització defineix aquest esdeveniment com un "reconeixement a la trajectòria d'una persona molt dedicada al bàsquet i en especial al Cerdanyola", que ja s'ha consolidat a l'agenda esportiva de la ciutat.

Així, l'organització també aposta pel seu vessant solidari. Com a principal novetat d'enguany es podran adquirir samarretes i mascaretes online a la web impressions.cat. L’establiment cerdanyolenc ha habilitat un espai a l’apartat ‘solidaris’.

 

També es podran comprar a través de les xarxes socials de l’Associació Josep Marcet i Prat i durant el torneig s’habilitarà una paradeta per a la venda d’aquest marxandatge solidari.

Com en altres ocasions, també es pot fer un donatiu a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya ([email protected] / telèfon 93 487 45 75).

Què és l'Associació Josep Marcet i Prat?

El cerdanyolenc Josep Marcet va morir l'octubre del 2015, però la seva família va decidir transformar la seva memòria en un llegat solidari.

Per aquest motiu, l'Associació Josep Marcet i Prat, creada per ajudar als esportistes que tenen dificultats per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics, va decidir impulsar conjuntament amb el CB Cerdanyola al Dia el Torneig Josep Marcet.