5.000 kg de solidaritat en material essencial per a Ucraïna

El Consolat d’Ucraïna a Barcelona és l'encarregat de gestionar l'enviament de les donacions que ha fet Cerdanyola al país en guerra

La setmana de recollida de donacions per a la població ucraïnesa finalitza a Cerdanyola, havent recopilat 5.000 kg en material de primera necessitat. L'Ateneu es va adaptar com a punt de recollida a partir del 3 de març i fins al dia 10. Durant aquesta setmana, el voluntariat ha fet el triatge del material que anava rebent per enviar-ho al Consolat ucraïnès a Barcelona, qui gestiona l'enviament a Ucraïna. 

Menjar, mantes i cartes de suport

Durant la campanya d’ajuda a Ucraïna a Cerdanyola, una trentena de persones voluntàries ha dut a terme la tasca de classificació i triatge del material donat, per fer arribar al Consolat només aquell material sol·licitat. Però la resta de donacions també han estat benvingudes i lliurades a entitats solidàries.

Les donacions cerdanyolenques consisteixen sobretot en aliments i productes per a nadons, a més de sacs de dormir i mantes, entre d’altres. Alguns infants han aprofitat també per deixar dins les caixes de material cartes de solidaritat i ànims per a les persones que estan patint la guerra a Ucraïna. Tot el material ha estat portat en furgonetes per la brigada municipal als punts de recollida indicats pel Consolat d'Ucraïna. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.