Abraham Mateo, Chenoa, Els Catarres i La Casa Azul, els concerts del Roser de Maig

Els concerts seran el dissabte 4 de maig i diumenge 5 de maig al vespre al Parc del Turonet

La Festa Major del Roser de Maig arriba entre el 3 i el 6 de maig amb nous artistes convidats pels grans concerts del Parc del Turonet. Podeu consultar la resta d'activitats en aquest enllaç.

Dissabte: La Casa Azul i Catarres

El dissabte 4 de maig, després del Correfoc i el Contrapregó, a les 23 h començarà el concert de La Casa Azul. El grup espanyol d'indie pop, liderat pel català Guille Milkyway, es va fundar l'any 1997 i és conegut sobretot per l'exitós tema La Revolución Sexual, amb 14 milions de visualitzacions a Youtube.

La Casa Azul

La Casa Azul

A la 1 h serà el torn d'Els Catarres, el grup folk rock d'Aiguafreda autor d'alguns èxits catalans mainstream com Jenifer, Vull estar amb tu o Fins que arribi l'alba.

Els Catarres

Els Catarres

Diumenge: Chenoa i Abraham Mateo

El diumenge 5 de maig els grans concerts de Parc del Turonet començaran abans, a les 20 h, amb Chenoa. L'argentina i mallorquina coneguda per participar en la primera edició d'Operación Triunfo, quedant quarta classificada, és l'autora de cançons com Cuando tu vasTodo irá bien o Atrévete. A més ha col·laborat al programa Zapeando, ha estat jurat del concurs Tu cara me suena, i recentment, presentadora d'Operación Triunfo 2023.

Chenoa

Chenoa

A continuació, a les 22.30 h serà el torn del gadità Abraham Mateo, qui va començar els seus primers passos al món de la música des de molt jove, als sis anys d'edat. La cançó que el va fer despuntar va ser el senzill Señorita, el qual es va mantenir durant gairebé un any entre els més escoltats i va ser el videoclip més vist a Espanya l'any 2013.

Abraham Mateo

Abraham Mateo

És un artista internacional que ha tingut èxit a Amèrica Llatina i els Estats Units, arribant a col·laborar amb Farruko, Jennifer López, 50 Cent, Austin Mahone, CNCO, Manuel Turizo o Becky G. Els seus últims senzills han estat hits a totes les ràdios del país: ManíacaClavaito amb ChanelQuiero Decirte amb Ana Mena, i actualment, Tequiero amb Vico.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.