contingut promocionat
Policlinic L

 

Acció Lipotene, lluita contra el greix i la cel·lulitis en un mateix tractament

L'abdomen és la zona més sol·licitada juntament amb les cames i els braços

Acció Lipotene és el tractament de xoc que Policlínic Cerdanyola recomana per eliminar el greix corporal i combatre la cel·lulitis. Una tècnica eficaç per tractar a la mateixa sessió dos dels problemes estètics més freqüents (greix corporal i cel·lulitis) tenint com a resultat la remodelació de la zona tractada.

Com el nostre cos només genera cèl·lules de greix durant l'adolescència i com que aquest tractament s'encarrega de destruir-les, podem dir que és un tractament definitiu. L'abdomen és la zona més sol·licitada juntament amb les cames i els braços. Però també s'obtenen excel·lents resultats en cuixes, cartutxeres, saxons i glutis. Aquest estiu 2020, a Policlínic Cerdanyola es pot realitzar el tractament Acció Lipotene a un preu exclusiu de 100€/vial (abans 150€/vial).

 

policlinic torreblanca

 

Si necessites més informació o una visita informativa gratuïta has de sol·licitar-la en el tel. 93 592 26 62 o en el mail [email protected]. El nombre de sessions depèn de diferents factors, com la zona a tractar, la quantitat de greix, etc. De mitjana s'acostuma a necessitar entre 1 i 3 sessions, espaiades entre elles entre 1 setmana i 15 dies.

 

El tractament es fa per mitjà d'infiltracions directament en la zona que volem reduir el greix, la substància injectada és 100% biocompatible i ajuda a liquar el teixit adipós que serà expulsat del cos de manera natural a través del sistema limfàtic.

El tractament Acció Lipotene, també conegut com a liposucció sense cirurgia es realitza per un metge estètic la mateixa consulta, sense anestèsia ni cap incapacitació, de manera que es pot continuar amb les tasques quotidianes al sortir de la consulta.

Unitat de medicina estètica de Policlínic Cerdanyola 

Av. Catalunya 68. Cerdanyola del Vallès
Tel. 93 592 26 62
Mail: [email protected]
www.grup–policlinic.com