S'acondicionarà la carrertera del Cementiri de Collserola per incorporar-la a la xarxa de carreteres

L’actual carretera uneix la BV-1415 i la N-150, des de Barcelona fins a Montcada i Reixac, passant pel terme municipal de Cerdanyola del Vallès

Els ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Barcelona i Montcada i Reixac han rebut l’estudi de condicionament de la carretera del cementiri de Collserola (VC-071) per tal d’incorporar-la a la xarxa local de carreteres. 

L’actual carretera uneix la BV-1415 i la N-150, des de Barcelona fins a Montcada i Reixac, passant pel terme municipal de Cerdanyola del Vallès i donant accés al cementiri i al tanatori de Collserola.

Al projecte es preveu millorar la seguretat, el drenatge, els sistemes de contenció i seguretat viària i els ferms; a més d’incloure l’accés al nou centre d’acollida d’animals de companyia de Barcelona (CAACB), a Moncada i Reixac, situat entre el tanatori de Collserola i el pont que creua sobre la C-58. En aquest tram, i per donar accés al nou equipament, es projecta un itinerari de vianants i bicicletes.

El pressupost de licitació de l’obra previst és de 3.565.822,45 € (IVA inclòs) i el termini d’execució, de 12 mesos.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.