Les afectacions al trànsit per la cavalcada de Reis

La cavalcada començarà al Parc Tecnològic i acabarà al Parc del Turonet

La Cavalcada de Reis d'aquest 5 de gener provocarà el tall dels carrers per on passa, limitacions d’estacionament i també modificacions en el recorregut d’algunes línies de bus. La rebuda dels Reis d’Orient està prevista a les 18 h al Parc Tecnològic, a la cantonada del carrer dels Boters amb l’avinguda de la Universitat Autònoma.

A les 18.30 h començarà la Cavalcada amb la desfilada de carrosses i artistes. La Cavalcada accedirà a la ciutat pel carrer de Sant Ramon, girarà pel carrer d’Anselm Clavé per baixar pel carrer de Sant Enric fins a la plaça de Sant Ramon a on agafarà el carrer de Sant Casimir, el carrer de Francolí fins al passeig de Cordelles a on es dirigirà cap a l’Ajuntament, baixarà pel carrer de Francesc Layret, l’avinguda de Catalunya i l’avinguda de la Primavera fins arriar al Parc del Turonet. Tots aquests carrers quedaran afectats i no es podrà circular per ells durant el pas dels Reis i les seves comitives. En aquestes vies, tampoc es podrà estacionar des del dia 5 de gener al matí.

D’altra banda, també es veuran afectats els recorreguts de les línies urbanes i interurbanes d'autobús que passen pels carrers esmentats. Aquestes són les línies SU1 i SU3 i les interurbanes A4, B7, e3, B4, B2. Durant el transcurs de la Cavalcada les parades ubicades als carrers per on passa aquesta quedaran fora de servei i els autobusos modificaran el seu recorregut per poder seguir circulant.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.