Afectacions al trànsit per la rua de Carnaval

El dissabte 22 de febrer la rua de carnaval recorrerà els carrers cèntrics de la ciutat provocant afectacions al trànsit i també al recorregut d’algunes de les línies d’autobús urbanes i interurbanes.

La celebració de la rua de Carnaval durant el dissabte 22 de febrer produirà diverses afectacions al trànsit i a la mobilitat per la ciutat. Enguany la rua començarà a la cruïlla de les avingudes de Roma amb Espanya i finalitzarà al parc Xarau.

La concentració de comparses, parelles i persones individuals es durà a terme a les 15.30 h a l'avinguda de Roma amb l’avinguda d'Espanya. A les 17 h està previst que comenci la desfilada per l'Avinguda d'Espanya i que continuï pels carrers de Sant Casimir i de Francolí, passeig de Cordelles, avinguda de Sant Iscle, plaça de l’Estatut, avingudes de la Primavera i de Catalunya, carrer de Santa Anna i parc Xarau. Per això, el trànsit d'aquests carrers es veurà afectat.

 

Entre les 15.30 h i les 17.30 h el trànsit estarà tallat a l'avinguda de Roma des de la plaça dels Enamorats fins a l'avinguda d'Espanya. A partir de les 17 h, s'aniran fent talls progressius del trànsit dels carrers per on passa la rua i els encreuaments corresponents. A més, a alguns dels trams del recorregut de la rua es restringiran les zones d'aparcament des de les 9 h fins que hagin acabat de passar totes les comparses. Les zones afectades seran degudament senyalitzades.

Les línies urbanes i interurbanes de bus també patiran canvis per adaptar-se al pas de la rua i aniran adequant el seu recorregut als talls de circulació fins a normalitzar el servei.

Recorregut de la rua de Carnaval