L'Ajuntament de Cerdanyola amplia les quantitats i el termini de sol·licituds dels Ajuts COVID

El termini de presentació de sol·licituds s'amplia fins al 2 d’octubre

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha aprovat la segona convocatòria dels ajuts COVID, tant per a les persones físiques com jurídiques. A més d'ampliar-se el termini de presentació de sol·licituds fins al 2 d’octubre, també augmenten les quantitats a percebre i canvien alguns dels requisits per optar als ajuts.  

 

Ajuts per a autònoms i empreses

Respecte els ajuts adreçats a persones físiques o jurídiques amb activitat afectada per la crisi sanitària, s’ha establert en el 50% la reducció de la facturació de l’activitat per poder sol·licitar l’ajut. Fins ara l’activitat havia d’estar afectada pel tancament o reduït els seus ingressos almenys un 75%.

 

Ajuts per a famílies

Aquesta nova convocatòria també canvia la quantia a percebre en les ajudes a les famílies afectades per la reducció d’ingressos motivada per la Covid-19. La percepció d’aquestes ajudes aniran dels 200 als 550 euros. En la primera convocatòria les quantitats anaven dels 100 als 275 euros.

 

Les persones beneficiàries dels ajuts de la primera convocatòria percebran automàticament la quantitat que estableixen les modificacions sense necessitat de fer cap tràmit. Així mateix, els ajuts es començaran a percebre al setembre sense ser necessari que finalitzi el termini de l'ampliació.

L’Oficina d’Ajuts COVID està ubicada a la sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central i es mantindrà oberta durant l’agost, de dilluns a divendres de 8h a 15h. Tots els tràmits es poden fer telemàticament a través de la seu electrònica de l’Ajuntament disponible les 24 hores. En cas necessari també es pot fer el tràmit presencialment a l’oficina demanant cita prèvia al 674 400 136