L'Ajuntament i els CAP de la ciutat creen l'Escola de Salut de Cerdanyola

Es faran xerrades sobre temes relacionats amb la salut

Es posa en marxa l’Escola de Salut de Cerdanyola. Es tracta d'un programa de sessions infromatives impulsades des dels Centre d'Atenció Primaria (CAP) de la ciutat i l'Ajuntament de Cerdanyola. 

El consistori explica que aquest servei s'ha creat amb la finalitat d'organitzar sessions informatives per abordar diferents temàtiques amb la finalitat de millorar els coneixements i les habilitats en salut entre la ciutadania. "L'Escola de Salut és possible gràcies a l'estreta col·laboració en les actuacions en l'àmbit comunitari entre els equips d’atenció primària de Canaletes, Serraparera i La Farigola i l'Ajuntament de Cerdanyola", assenyalen des del consistori.

Les primeres xerrades es duran a terme el primer dimecres de cada mes de les 17.30 a les 19 h. Les sessions es faran en equipaments municipals i estaran conduïdes per persones professionals especialitzades en funció de la temàtica de la xerrada. No caldrà fer inscripció prèvia.

La programació prevista de les primeres xerrades és:

  • 7 de juny - Gestió emocional i tècniques de relaxació. Museu de Ca n’Ortadó (plaça de Sant Ramon, 23-24)
  • 5 de juliol - Alimentació i hàbits saludables. Ateneu de Cerdanyola (carrer de la Indústria, 38-40)
  • 6 setembre - Voluntats anticipades. Ateneu de Cerdanyola (carrer de la Indústria, 38-40)

Per a més informació, l'Ajuntament indica que cal adreçar-se al taulell d’atenció a la ciutadania del CAP Canaletes, del CAP Serraperera o del CAP La Farigola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.