L'Ajuntament de Cerdanyola contractarà 50 persones per a les eleccions municipals del 28M

Es contractaran persones a l'atur

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contractarà 50 persones en situació d’atur per actuar com a informadores a les eleccions municipals del diumenge 28 de maig. Les persones contractades realitzaran tasques de suport del procés electoral (preparació de material, informació i resolució de dubtes sobre la seu electoral) on no és imprescindible la presència d'un treballador/a de l'administració pública.

Les persones que optin a aquesta convocatòria hauran d'inscriure’s a l’oferta de treball a través de l’Oficina de Treball de la Generalitat de Cerdanyola o a la borsa de treball del Servei de Promoció Econòmica. Com a requisit previ, les persones interessades han d’estar inscrites a la borsa de treball del Servei Municipal d'Ocupació o com a demandants d'ocupació a l'OTG de Cerdanyola.

La feina consisteix en treballar de 9 a 20 h el dia 28 maig i constarà de 9 hores de treball, més 2 hores de formació pràvia obligaroria. Les tasques inclouen preparació de material , informació i resolució de dubtes sobre la seu electoral i el sou és d 110 euros bruts.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.