L’Ajuntament de Cerdanyola posa en marxa un nou programa de lideratge per a dones empresàries

El programa Cerdanyola Women Corporate vol impulsar la presència de la dona als llocs de decisió de les empreses

El Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès posa en marxa la primera edició del Cerdanyola Women Corporate, un programa de lideratge d’alta direcció adreçat a dones directives i empresàries. L'objectiu del curs és impulsar una major presència de la dona en els llocs de decisió de les empreses i detectar i visibilitzar el talent femení del territori. El programa formatiu es fa en col·laboració amb l’associació dones directives, empresàries i professionals ADE Vallès i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

"Cerdanyola Women Corporate, és un programa de capacitació, acompanyament i creixement fet des de la perspectiva de gènere, on les dones participants podran accedir a continguts, eines i recursos de la mà de professionals expertes, que les ajudarà a progressar professionalment i les capacitarà per ocupar llocs de decisió a l’empresa", assenyalen des del consistori.

Què treballarà aquest programa?

El programa s’estructurarà en tres blocs. Primer es treballaran les habilitats directives en relació amb lideratge, comunicació, negociació, visió estratègica, creativitat, innovació i RSC. La segona part tractarà la generació de xarxa de networking i brànding: networking i brànding des de l’èsser, networking amb perspectiva de gènere i networking des del fer. Finalment, es treballarà l'elaboració d’un pla estratègic.

El programa formatiu començarà el 17 de març i finalitzarà el 30 de juny. Tindrà una durada de 60 hores i és gratuït. Les dones interessades en el programa poden obtenir més informació sobre el contingut i les inscripcions en aquest enllaç

La formació tindrà lloc a la Masia de Can Serraparera, seu del Servei Municipal de Promoció Econòmica, i consitirà en sessions presencials en grup, dinàmiques i participatives, acompanyades de sessions d'orientació, i sessions virtuals de mentoria per treballar de forma individualitzada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.