L'Ajuntament contractarà 37 persones en atur per treballar com a informadores el 14F

Per optar a la convocatòria cal tenir el graduat escolar i estar inscrit al Servei Municipal d'Ocupació o a l'OTG

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contractarà 37 persones en atur per actuar com a informadores als comicis del 14 de febrer. El consistori indica que es tracta d'una tasca del procés electoral on no és imprescindible la presència d'un treballador/a de l'administració pública.

"Seran tasques d’informació i revisió de compliment de les mesures Covid-19 (18 persones) i responsables dels centres de votació i de la seguretat sanitària (19 persones) amb la finalitat de que puguin atendre les peticions d’informació que la ciutadania faci", explica l'Ajuntament.

Les persones que optin a aquesta convocatòria hauran de tenir com a mínim el graduat escolar. Per optar-hi hauran d'apuntar-se al Servei Municipal d'Ocupació, situat a la Masia de Can Serraperera, fins al 4 de febrer.

Les persones interessades caldrà que estiguin inscrites a la borsa de treball del Servei Municipal d'Ocupació o bé com a demandants d'ocupació a l'Oficina de Trebal de la Generalitat a Cerdanyola.

 

En el cas de que hi hagi més candidats/es que llocs, la selecció d'informadores i informadors es farà en un sorteig obert en què participaran totes les persones interessades que reuneixin les condicions per ser contractades.

"La voluntat del govern municipal és continuar amb aquest procediment, que es va iniciar al 2019, perquè sigui l’habitual  en totes les eleccions futures", assenyala el govern local.

Per a més informació: 

Servei Municipal d'Ocupació, Masia Can Serraperera. Telèfon 93 594 70 50 i correus electrònics: [email protected] i [email protected]