L’Ajuntament contractarà nou persones de diferents perfils professonals

L'Ajuntament oferta vacants de l'àmbit de la construcció, la pintura, l'electricitat i d'operaris polivantes

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Promoció Econòmica, contractarà a nou persones. Els perfils professionals que busca el consistori són de l'àmbit de la construcció i l'electricitat, així com operaris polivalents.

La contractació es fa través dels Plans d’Ocupació confinançats per la Diputació de Barcelona, en el marc del règim regulador del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals de l'any 2023. Les persones aspirants al procés de selecció han de trobar-se en situació d'atur, estar inscrites com a demandants d'ocupació a l'Oficina de Treball de la Generalitat i complir amb les característiques de cada una de les ofertes publicades. Tots els contractes seran per obra i servei amb una durada de sis mesos amb jornada laboral de 40 hores setmanals de dilluns a divendres.

Els perfils professionals que se seleccionaran són:

Les característiques i requisits de cada un d'aquests perfils s'especifiquen a l'espai Borsa de Treball del web www.cerdanyolactiva.cat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.