L’Ajuntament contractarà quatre joves a través d’un pla d’ocupació

L'oferta està dirigida a joves tutelats o extutelats d'entre 17 i 21 anys

En el marc del Programa Treball i Formació 2023, l'Ajuntament de Cerdanyola té previst contractar quatre persones d’entre 17 i 21 anys. L'oferta està adreçada a joves tutelats o extutelats per l’Administració de la Generalitat de Catalunya. 

Les ofertes i com aplicar-hi

La inscripció per a solicitar la feina es fa a l’Oficina de Treball de Cerdanyola o bé online al portal Cerdanyola Activa. Les bacants disponibles són dues d'agent cívic, una de conserge-recepcionista i una d'operari de manteniment de zones d'obres i zones verdes.

Requisits per solicitar la feina

A banda de tenir entre 17 i 21 anys i ser tutelats o extutelats per l’Administració de la Generalitat de Catalunya, les persones interessades han de trobar-se en situació d’atur, estar inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat com a demandants d’ocupació i complir amb les característiques de cada una de les ofertes publicades i que es poden consultar al web de Cerdanyola Activa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.