L’Ajuntament contractarà una auxiliar administrativa

Ja es poden enviar les sol·licituds

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contractarà una auxiliar administrativa en el marc del Programa metropolità de dinamització del mercat de treball de l'AMB. Les persones interessades ja poden apuntar-se al web Cerdanyola Oberta o fer la inscripció a l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG). 

La oferta està dirigida a dones en situació d’atur inscrites a l'Oficina de Treball de la Generalitat, com a demandant d'ocupació, i que compleixi amb els requisits que s'especifiquen a la convocatòria. Aquesta oferta està cofinançada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el marc del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals 2020-2023. 

Per apuntar-se, cal adreçar-se a l'Oficina de Treball de Cerdanyola o seguir l'enllaç de la página web www.cerdanyolaoberta.cat  on s'especifica les característiques i requisits d'aquest perfil. El procés de selecció consta de dues fases: una prova, que no és excloent, i una entrevista. Per a més informació cal adreçar-se al Servei Municipal de Treball, Empresa i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ( Av. Roma, s/n) o al telèfon 935 947 050

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.