L’Ajuntament destina gairebé 600.000 euros a les beques escolars 2021-2022

Aquest curs s'han atorgat 1.910 beques escolars

Aquest curs, l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha destinat enguany 589.119,92 euros a les beques escolars. Durant la convocatòria, que ha estat oberta entre els mesos de març i juny, s’han presentat 737 sol·licituds, un 7,27% més que el curs passat.

Més demanda de beques

Des del consistori expliquen que la quantitat inicial que es preveia per destinar a les beques escolars - 512.739,37 euros -, va ser augmentada "responent a la voluntat del govern municipal de poder donar cobertura a totes les sol·licituds presentades i amb la puntuació necessària per ser beneficiària de beques mantenint alhora que mantenint els mateixos mòduls que garanteixen un import de beca adaptat a cada situació econòmica". Al mateix temps, destaquen que "l'augment de la partida permet assegurar que tot l'alumnat disposi dels elements necessaris per poder fer un bon curs".

Durant el procés per atorgar les beques, es va ampliar el termini de presentació de les sol·licituds, que es van poder fer de forma telemàtica. Per al govern, aquest format ha facilitat a les famílies poder realitzar el tràmit. Enguany s'han rebut 737 sol·licituds de beques, un 7,27% més respecte a l'anterior convocatòria. En molts casos les sol·licituds demanen diferents conceptes de beca i en total han estat 1.910 beques les atorgades.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.