L’Ajuntament i la Diputació ofereixen formació sobre la deducció d'impostos per a empresaris

Les sessions es faran de forma telemàticament els dies 1 i 3 de desembre

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Diputació de Barcelona financen una formació per donar a conèixer les despeses que es poden deduir en els impostos. Les sessions, que es duran a terme en línia l'1 i 3 de desembre de 9.30 h a 11.30 h, són gratuïtes.

Les sessions serviran per resoldre els dubtes sobre les partides de despeses i les partides d'IVA suportat que es poden deduir segons el que marca la llei. Es posarà l'accent principalment en aquelles partides que generen controvèrsia com són, entre altres: el cotxe d'empresa, els subministraments quan es treballa des de casa, els menjars, les atencions a clients i proveïdors, les retribucions dels administradors, els desplaçaments i els viatges. També s'informarà sobre la resolució vinculant del Tribunal Econòmic Administratiu Central (TEAC) que afavoreix la deduïbilitat de les despeses de les persones autònomes que treballen des de casa.

La formació està adreçada a persones emprenedores, empresaris/àries individuals, professionals independents, socis/es de societats civils i membres de societats mercantils, amb la seva empresa en funcionament que vulguin estar informats i actualitzats en aquest tema. També pot inscriure's personal treballador de departaments fiscals que vulgui aprofundir en la temàtica.

La formació es durà a terme en dues sessions online que es faran l’1 i 3 de desembre de 9.30 a 11.30 h. Les inscripcions s’han de realizar enviant un correu a consolidacioiempresa@cerdanyola.cat o al telèfon 93 594 70 50.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.