L'Ajuntament està instal·lant zones d'ombra als parcs on no hi ha arbres

La previsió és actuar en un total de nou parcs infantils i fins ara ja s'ha instal·lat ombra en dos d'ells

L'Ajuntament de Cerdanyola ha iniciat en les últimes setmanes un projecte d'instal·lació de zones d'ombra en alguns parcs de la ciutat. Fins ara s'ha actuat ja en la plaça Constitució i al parc situat entre l’avinguda Adam i Eva i el carrer Riu Sec. Tot i això, la previsió és fer-ho en nou parcs en total. 

El criteri per escollir els parcs on actuar és seleccionar aquells que no tenen arbres que proporcionin ombra. Els set parcs restants se situen a la plaça Magdalena Llonch, la plaça Collserola, la plaça Sant Iscle, el carrer Torrent, la plaça Primer de Maig, la plaça Riu Sec i el passatge del Pont. 

Aquesta iniciativa s’inclou dins del pla de millores que s’estan duent a terme als parcs infantils de la ciutat. El pressupost invertit en aquestes zones d’ombra és de 74.284,90 euros

Falten arbres

Al respecte, la iniciativa 'Més arbres per Cerdanyola', iniciada fa unes setmanes per un grup de joves estudiants de secundària, denuncia que el fet que calgui actuar per proporcionar ombra fa evident la manca d'arbres a la ciutat.  

Més info: 'Més arbres per Cerdanyola': una iniciativa d'estudiants per una ciutat més verda

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.