L'Ajuntament inicia una consulta pública sobre la Zona Taronja a Cerdanyola

Després del període d'un any de proves es demana opinió a la població sobre el funcionament d'aquest servei d'estacionament

El ple municipal de juny va aprovar inicialment el projecte de regulació de l'estacionament 'Zona Taronja' a Cerdanyola del Vallès, a més de determinar les bases del reglament d'aquest servei. L'expedient amb el reglament està disponible per a ser consultat per la ciutadania, i al respecte, s'obre una consulta pública perquè el veïnat pugui aportar al·legacions durant 30 dies hàbils a partir de l'1 de setembre, i fins al 13 d'octubre. 

La Zona Taronja va entrar en funcionament a la ciutat en període de proves l'1 de setembre de 2021, substituint així el servei d’estacionament amb control horari limitat i de pagament ‘Zona Blava’. El nou sistema limita igualment en el temps, però és totalment gratuït i segueix fomentant la rotació de vehicles per dinamitzar el comerç local.

Amb la implantació de la zona taronja es vol garantir una correcta rotació de l’espai públic i conèixer la demanda global, potenciar l’activitat de la ciutat i també evitar les indisciplines i parades irregulars.

On es pot consultar el reglament i fer al·legacions?

L'expedient està disponible per ser consultat de forma presencial a les dependències del Servei de Seguretat Ciutadana, a la plaça Sant Medir s/n. Per consultar-lo s'ha de sol·licitar cita prèvia al correu policialocal@cerdanyola.cat o trucar el 93 580 88 88 ext 3335. També es pot consulta telemàticament en aquest enllaç.

En ambdós casos, les persones i/o entitats que vulguin fer alguna al·legació ho poden fer mitjançant una instància genèrica i registrant-la a la Seu Electrònica o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.