L'Ajuntament ofereix 2.000 € a l'ACFA en suport dels malalts d'Alzheimer

L'Ajuntament de Cerdanyola col·labora amb l'Associació de Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola del Vallès (ACFA) per impulsar el 'Projecte ACFA 2021'

L'Ajuntament de Cerdanyola ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació de Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer de Cerdanyola del Vallès (ACFA) amb l'objectiu de dur a terme el Projecte ACFA 2021. El projecte vol fomentar la millora de la qualitat de vida i la situació social de les persones cuidadores de malalts amb demència d’Alzheimer i dels mateixos malalts. L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament del projecte amb una subvenció de 2.000 €.

Els objectius específics del projecte són ajudar a la persona cuidadora a afrontar la demència del malalt i els canvis que es produiran en la família, a més de facilitar un espai de comunicació que els permeti manejar millor els seus conflictes. També es pretén evitar l’aïllament social de la persona cuidadora i ajudar-la a identificar formes constructives d’expressar sentiments. A més, es potenciaran els tallers per a persones malaltes d’Alzheimer.

Cartell ACFA. FOTO: Cedida

Cartell ACFA. FOTO: Cedida

Associació de Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer

L'ACFA és una entitat creada per treballar en favor dels familiars dels afectats per la malaltia a Cerdanyola del Vallès. Alhora, ajuda a millorar la qualitat de vida dels malalts i fer front als estats d’ànim que tenen lloc durant la malaltia. Totes les activitats que porta a terme per al compliment de les finalitats socials es fan sense ànim de lucre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.