L’Ajuntament ofereix 7 llocs de feina per a persones majors de 45 anys

Els nous Plans d'Ocupació busquen persones per treballar durant un any com a agents cíviques, operaris polivalents i oficials de fusteria i pintura

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ofereix nous Plans d'Ocupació per a persones majors de 45 anys. En concret, conjuntament amb el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el programa permetrà contractar set persones per a feines d'agent social, operari polivant, fusteria i pintura. 

Es tracta d'un programa de Treball i Formació que permetrà la contractació de 7 persones durant 12 mesos en el marc del Pla d'ocupació Treball i Formació Línia Dona i Línia Majors de 45 anys. Les ofertes de feina són les següents: 

Les ofertes de feina del pla d’ocupació estan adreçades a persones de 45 anys o més en situació d'atur. "Per tal de donar oportunitats al major nombre de persones possible, es prioritzarà a persones que no hagin participat en els projectes del pla d’ocupació de les darreres convocatòries", indica el consistori. 

A més, assenyalen que en cadascuna de les ofertes es valorarà la formació i experiència relacionada amb el lloc de treball. El procés de selecció es portarà a terme durant el mes de gener de 2022, i les contractacions estan previstes, aproximadament, pel proper 7 de febrer de 2022. 

Les característiques i requisits de cada un d'aquests perfils s'especifiquen al web del Servei de Promoció Econòmica. En cas d'estar interessats en participar en el procés de selecció s'han de posar en contacte amb l'Oficina de Treball de Cerdanyola o bé inscriure's al web cerdanyolaoberta.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.