L'Ajuntament organitza una formació sobre detecció de violència masclista

La jornada formativa es farà el 26 de novembre i està adreçada a professionals i entitats

Aquest novembre, l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ofereix una jornada formativa titulada 'Com hem d’atendre els homes que exerceixen violència masclista? Estratègies per a la detecció i atenció'. Es farà el 26 de novembre, coincidint amb la setmana del Dia Internacional Contra la Violència Masclista, i està adreçada a professionals i entitats. 

La jornada comptarà amb la col·laboració i participació de tres ponents: María Jesús Izquierdo BenitoCarles Dordella Cayuela i Héctor Garcia de Frutos.

La primera ponència, anirà a càrrec de la María Jesús Izquierdo Benito, professora jubilada de la UAB, autora de "El malestar en la desigualdad" i "Cuando los amores matan". Parlarà de la necessitat de trencar amb els estereotips del binomi agressor-víctima.

Tot seguit, es farà la segona ponència: “Estratègies per a la detecció i atenció a homes que exerceixen violència masclista”, que anirà a càrrec de Carles Dordella Cayuelas, educador social de l’associació Connexus. La tercera intervenció anirà a càrrec de l’Héctor García de Frutos, psicòleg del programa ETHOS del Safareig, que presentarà el programa ETHOS (Espai de Tractament per a Homes des d’una Orientació no Sexista), ubicat a Cerdanyola del Vallès.

Finalment, s’obrirà pas a un espai de debat entre ponents i participants. La formació tindrà lloc al Museu d’Art de Cerdanyola, de forma presencial. Les places són limitades i per participar-hi cal inscriure’s a https://www.cerdanyola.cat/jornada26n (fins el 19 de novembre).

formació violencia masclista

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.