L'Ajuntament organitza una Jornada de Networking entre empreses de Cerdanyola

Es farà a la Masia Serraparera el 29 de novembre i se centrarà en el poder del negoci de proximitat

La Masia Serraparera acollirà el dimecres 29 de novembre una Jornada de Networking adreçada al teixit empresarial de Cerdanyola, que inclourà la ponència ‘El repte de la proximitat per generar negoci de qualitat’. L'objectiu de l'Ajuntament organitzant aquesta matinal és reforçar la col·laboració entre les empreses locals i fomentar el desenvolupament de negocis de proximitat. El networking inclourà també un pica-pica informal. 

Jornada de Networking

Jornada de Networking

La sessió estarà dedicada a destacar la importància dels negocis de proximitat o "km0", en la promoció d'una economia local sòlida i sostenible. La conferència inicial abordarà els reptes i oportunitats que afronten les empreses en aquest context, oferint perspectives valuoses per al desenvolupament de negocis de qualitat.

Horaris i programa

De 09.30 a 09.45 h: Recepció i acreditació.

De 09.45 a 10 h: Presentació de l'acte i conferència sobre "El repte de la proximitat per generar negoci de qualitat".

De 10 a 12.30 h: Dinàmiques de networking que facilitaran la presentació de les empreses participants i la generació de sinergies entre elles. 

De 12.30 a 13.15 h: Pica-pica networking informal

De 13.15 a 13.30 h: Tancament de la jornada

Les empreses locals que hi vulguin participar en aquesta iniciativa poden informar-se i confirmar assistència al web de Cerdanyola Activa

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.