L’Ajuntament resol la convocatòria de subvenció per fomentar el lloguer social

S'han atorgat un total de 5.683,54€ a nou persones que han sol·licitat la Subvenció per al Foment del Lloguer Social 2021

L’Ajuntament de Cerdanyola ha aprovat la resolució de la convocatòria de la Subvenció per al Foment del Lloguer Social, atorgant un total de 5.683,54 € a nou persones propietàries d’habitatges llogats a través de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social. A la convocatòria es van presentar deu sol·licituds, una de les quals ha estat desestimada per no complir els requisits establerts.

Aquesta subvenció és adreçada exclusivament a persones propietàries que adhereixin els seus habitatges buits a la Borsa de Lloguer Social. L'Ajuntament es planteja l'objectiu d'augmentar el nombre d’habitatges que formin part de la xarxa.

Contacte amb l’Oficinal Local d’Habitatge

Per a obtenir més informació sobre la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social, la ciutadania pot adreçar-se en persona a l’Oficinal Local d’Habitatge, al carrer Fontetes número 3. També s'hi pot contactar via el correu electrònic info.habitatge@cerdanyola.cat, trucant al telèfon 93 580 88 88 ext 3546 i 3534 o enviant un missatge de whatsapp al 697 852 981.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.