L’Ajuntament vol contractar a dues dones pel Programa Treball i Formació

Aquesta iniciativa de foment de l'ocupació local està cofinançada pel Servei d’Ocupació de Catalunya

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, contractarà en el marc del Programa Treball i Formació 2022 Línia Dona, a dues dones en situació d’atur (s'inclouen les dones víctimes de violència masclista) inscrites a l'Oficina de Treball de la Generalitat, com a demandants d'ocupació, i que compleixin amb les característiques de cada una de les ofertes publicades.

Es seleccionaran els perfils professionals de Tècnica de prospecció d’eficiència energètica i de Tècnica de gestió de programes i projectes de foment de l’ocupació local.  Les dones interessades a participar en el procés de selecció s’han d’inscriure a través de l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) o a través del web Cerdanyola Activa.   

Per a més informació cal adreçar-se al Servei Municipal de Treball, Empresa i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Av. Roma, s/n) o al telèfon 935 947 050

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.