La Generalitat activa un ajut econòmic de fins a 10.000€ per a persones joves emprenedores

L'ajut el poden demanar els joves, prèviament inscrits al programa de Garantia Juvenil i que es donin d'alta de manera ininterrompuda com a treballadors autònoms

El Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat ha obert la convocatòria de l'ajut econòmic per a joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil i que es donin d'alta de manera ininterrompuda com a treballadors autònoms durant un període de 12 mesos. El termini per demanar els ajuts estarà obert fins al 15 de setembre.

Es tracta de la concessió de subvencions per afavorir l'autoocupació de persones joves inscrites al programa de Garantia Juvenil amb l’objectiu de garantir uns ingressos mínims a la persona jove emprenedora a l'inici de la seva activitat econòmica.

Aquest ajut econòmic el poden demanar les persones joves, prèviament inscrites al programa de Garantia Juvenil, que es donin d'alta de manera ininterrompuda com a treballadores autònomes. L’alta com a treballador/a autònom/a ha d’estar compresa entre l’1 de setembre de 2019 i el 15 de setembre de 2020.

La quantia màxima d'aquesta subvenció és d'un import de 10.000 euros per a cada jove que compleixi els requisits. Si es produeix la baixa anticipada de l'autònom o autònoma transcorreguts mínim 8 mesos d'alta, els imports es calcul·larien tenint en compte només els mesos complets: 8 mesos - 6.429 euros; 9 mesos - 7.1439 euros; 10 mesos - 7.857 euros; 11 mesos - 8.571 euros.

El termini per presentar les sol·licituds està obert i finalitza el dia 15 de setembre de 2020 i, en cas de tenir dubtes, es poden fer consultes al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament al telèfon 93 594 70 50 o per correu electrònic consolidacioiempresa@cerdanyola.cat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.