contingut promocionat
alejandro palomar maristany logo transp

 

 

Alejandro Palomar, el teu advocat especialista en cancel·lació de deutes

La Llei de la Segona Oportunitat permet que et perdonin gairebé tots els teus deutes

Alejandro Palomar és un advocat concursal especialitzat en la Llei de Segona Oportunitat i t'ajuda a cancel·lar els teus deutes. Ja sigui que deguis diners a la teva entitat financera per un deute contret per la targeta de crèdit o tinguis qualsevol altre deute, aquest professional treballarà perquè te'l perdonin.

Quins són els deutes que es poden cancel·lar amb la Llei de Segona Oportunitat?

La legislació vigent permet cancel·lar gairebé tots els deutes. Només hi ha algunes poques excepcions com, per exemple, els deutes en l'alimentació infantil en divorcis o quan es tracta de condemnes penals en les quals es contempla el pagament d'una responsabilitat civil. Són casos molt específics que cal estudiar cas per cas, però, en general tots els deutes es poden perdonar.

Altres deutes que encara no es poden perdonar són els relacionats amb les administracions públiques. El màxim que et poden perdonar amb l'Agència Tributària i la Seguretat Social són 10.000 euros. Però, aquest topall aniria en contra del que la directiva europea estava demanant al legislador espanyol i ja hi ha dos jutjats, un a Alacant i un altre de Barcelona que han recorregut aquest tema al Tribunal de Justícia europeu perquè es pronunciï. "Tot fa pensar que el jutge acabarà donant la raó als demandants i tots els deutes amb l'administració pública es podran perdonar", explica l'advocat concursal.

  Demana cita, ara!

Cancel·lació de deutes a particulars, autònoms i empreses

 Alejandro Palomar ofereix un servei professional de cancel·lació de deutes a particulars, autònoms i empreses.

Si com a particular contactes amb ell, et resoldrà tots els teus dubtes sobre aquest servei que ofereix, però, t'avancem que la Llei de Segona Oportunitat et permet optar al perdó dels deutes després de la liquidació dels béns davant del jutge. En aquest cas, el jutge pot decidir perdonar totalment els deutes acumulats amb els teus creditors.

El servei de cancel·lació de deutes és ràpid. Segons assegura el mateix advocat, "si el professional és eficient i reuneix la informació necessària, la sap endreçar i posar-la en ordre per presentar la sol·licitud de cancel·lació de deutes, entre el moment que es presenta i la sentència del jutge no haurien de passar tres o quatre mesos".

D'altra banda, si ets empresari o autònom i no pots pagar els teus deutes, aquest advocat pot ajudar-te a renegociar els teus deutes i estudiar i planificar el futur del teu negoci.

Si vols ampliar informació sobre la Llei de Segona Oportunitat o vols demanar ajuda perquè et perdonin tots els teus deutes, contacta amb l'advocat concursal, Alejandro Palomar.

 

  Demana cita, ara!