Alguns dels serveis municipals ja comencen a obrir després de fer vacances

Altres serveis seguiran tancats o fent horari especial d'estiu fins a finals d'agost

Després de tres setmanes d'agost, en què alguns dels serveis municipals han estat tacats per vacances o han estat oberts al públic amb horaris especials, a partir de la quarta setmana alguns ja estan tornant a la normalitat.

A partir del 19 d'agost, l'arxiu municipal ja obre en el seu horari habitual de 9.30 h a 15 h. Aquest va estar tancat del del 3 al 18 d'agost.

La Biblioteca Central torna a obrir les portes després d'estar tancada des del 31 de juliol. A partir del 21 d'agost i fins al 9 de setembre, però, farà un horari especial. Tancarà els dilluns, dimarts i dijous al matí i obrirà de 15:30h a 20:30h. En canvi, els dimecres obrirà de 10 a 14h i de 15:30h a 20:30h i els divendres de 10 a 14h.

Durant el període de vacances, la biblioteca ha proporcionat serveis de premsa i estudi a la sala Enric Granados.

El Mercat Municipal de Les Fontetes obrirà també a partir d'aquest dilluns 21 d'agost, però en aquest cas després d'haver estat tancat per les obres de reforma. L'horari serà de 7 h a 14 h i durant les tardes de divendres d'agost seguirà tancat. 

Els altres serveis municipals, segueixen tancats o fent l'horari especial d'estiu fins a finals d'agost. 

Més info: Saps quins són els serveis municipals oberts a l'agost?

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.