Alzheimer Catalunya Fundació organitza dues activitats en el marc de la salut mental

Les dues activitats tindran lloc el 25 i el 27 de setembre a la Sala Enric Granados

En el marc dels actes sobre la salut mental, l'associació Alzheimer Catalunya Fundació ha organitza dues activitats pels dies 25 i 27 de setembre a Cerdanyola

La primera es tracta de la conferència de divulgació i sensibilització “La figura del cuidador principal: com cuidar-nos per seguir cuidant”, que tindrà lloc el dilluns 25 de setembre a les 18 h. En aquesta conferència es parlarà sobre com s'ha de tractar la salut mental de la figura del cuidador d'una persona a qui li han diagnosticat una demència.

D'altra banda, el dimecres 27 de setembre també a les 18h es realitzarà un 'Taller de musicoteràpia' amb la intenció que les activitats estructurades al voltant de la música siguin de gran ajuda per a mantenir una millor autonomia en fases inicials i moderades de les demències. 

Ambdues activitats es duran a terme a la Sala Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola i, tot i que són de franc, cal inscripció prèvia a través d'aquest enllaç.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.