L'AMAC proposa una sessió de fisiosexologia partint de l'obra d'Ismael Smith

Aquesta activitat del 3 de juliol tanca les sessions d'Art i Benestar de l'Associació d'Amics del MAC

Les sessions d'Art i Benestar que l'Associació d'Amics del MAC han organitzat el primer semestre del 2022 al Museu d'Art de Cerdanyola arriben a la seva fi amb una activitat final. L'AMAC i l'Espai Viu Somriu proposen la sessió de fisiosexologia "El plaer està en el cos" el pròxim 3 de juliol a les 11 h al MAC.

Les il·lustracions tenen un regust burlesc i inquietant molt propi d'Ismael Smith.

Les il·lustracions d'Ismael Smith tenen un regust burlesc i inquietant molt propi d'Ismael Smith.


Aquesta sessió es farà a càrrec de Marina Martínez que parlarà sobre com diferents trastorns funcionals poden alterar les relacions sexuals de les persones. Tal com s'ha fet en altres sessions, un artista del MAC servirà de referència, en aquest cas l'obra d'Ismael Smith.

L'activitat és gratuïta amb taquilla inversa. Cal realitzar inscripció a la sessió al correu de l'associació amics.maccerdanyola@gmail.com, trucant al telèfon 93.591.41.30 o presencialment al museu. Les places són molt limitades.

Sessions d'Art i Benestar

Aquestes sessions en col·laboració amb l'Espai Viu Somriu, centre de fisioteràpia de Cerdanyola dedicat a ajudar a trobar l'equilibri, han servit per a connectar l'art amb la salut i sinergies entre entitats i equipaments. El centre ajuda els seus clients a través de l'escolta, el moviment i l'autoconeixement.

Les diferents sessions s'han anat vinculant amb obres del museu que serveixen com a fil conductor. Per exemple, s'ha parlat de massatge pediàtric a través de la mirada que ens ofereix Josep de Togores cap a les dides i la maternitat, i també, s'ha treballat el sòl pelvià observant la postura de les dames del gronxador dels mítics vitralls del Museu d'Art de Cerdanyola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.