L'ANC local reivindica l'1 d'octubre amb l'espectacle de Komiko Klun

Komiko Klun és una companyia teatral encapçalada per Jordi Pesarrodona, vicepresident de l'ANC i clown

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) organitza un acte per commemorar l'1 d'octubre amb l'actuació de la companyia Komiko Klun, encapçalada per Jordi Pesarrodona, vicepresident de l'ANC. L'espectacle Per nassos! es representarà al Teatre Ateneu el pròxim 3 d'octubre, a les 19.30 h. 

Amb aquest espectacle, l'ANC vol recordar els fets de l'1 d'octubre "en clau d'humor i de mala llet", "per tal de no oblidar no tant el que vam fer sinó el que som capaços de tornar a fer". Per nassos! explica les vivències de Pesarrodona durant les protestes del 20 de setembre i el referèndum de l'1 d'octubre de 2017.

"El Jordi Pesarrodona, com a pallasso sense fronteres, havia estat present en diverses guerres i s’havia posat el nas vermell entre soldats armats fins a les dents sense haver patit cap conseqüència. Per posar-se’l al costat d’un guàrdia civil va ser denunciat i acusat de desobediència greu, tot i que formalment l’acusació ho va ser per impedir l’accés de la Guàrdia Civil a un col·legi electoral a Sant Joan de Vilatorrada, d’on era tinent d’alcalde el Primer d’Octubre", assenyala l'ANC. 

L'espectacle Per nassos! també compta amb la ballarina Carme Fernández, el guitarrista Josep Noguera, la cantant Laura Pastor i el contrabaix Ramon Elias. L'entrada és gratuïta i per assistir-hi caldrà retirar les invitacions a la taquilla de l'Ateneu el mateix dia 3 a partir de les 18.30 h. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.