L'ANC organitza un acte amb Albano-Dante Fachín

Albano-Dante Fachín visitarà Cerdanyola el 8 de febrer a les 19.30 h

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) continua el seu cicle de xerrades amb un acte per conversar amb Albano-Dante Fachín, polític argentí i exdiputat al Parlament de Catalunya amb Catalunya Sí que es pot. La trobada es farà el dimarts 8 de febrer a les 19.30 h a l'Ateneu.

Presentació d'OCTUVRE

Després de l'acte del passat mes de novembre amb Vicent Partal, fundador i director de VilaWeb, l'ANC local rebrà Albano-Dante Fachín per, entre altres qüestions, parlar de la plataforma que ha fundat de la mà de Marta Sibina, exdiputada al Congrés dels Diputats amb En Comú Podem. Es tracta d'OCTUVRE, una plataforma finançada per les aportacions i donatius de 2418 persones, que genera vídeos i articles per "explicar allò que els grans mitjans no expliquen".

El convidat del 8 de febrer ja havia fundat un mitjà de comunicació prèviament, la revista Cafè amb llet, també amb Marta Sibina. A partir d'aquí, Albano-Dante Fachín amb diferents col·laboracions, publica llibres, promou el Procés Constituent, es compromet amb Podem, surt escollit com a parlamentari per Catalunya sí que es pot i impulsa Som Alternativa.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.