L’ANC organitza una conversa amb Vicent Partal al Teatre Ateneu

L'acte es farà el 27 de setembre a les 19.30 h al Teatre Ateneu

L’assemblea territorial de Cerdanyola de l’Assemblea Nacional Catalana organitza una conversa pública amb el Vicent Partal, director de VilaWeb, sobre el paper dels mitjans de comunicació en el conflicte entre Catalunya i Espanya. L’acte es farà el 27 d’octubre a les 19.30 h al Teatre Ateneu

Vicent Partal

A més del seu paper com a impulsor i director de VilaWeb, Vicent Partal col·labora en diversos mitjans com a articulista, "on sempre ens ofereix una visió lúcida de l’actualitat, lluny de l’estridència i la buidor amb què molts mitjans ens agredeixen sovint", diuen des de l'ANC. L'entitat també destaca el vessant blocaire de Partal, desenvolupat a través del seu bloc Mails per a Hipàtia, "un dietari on aflora la intimitat, la quotidianitat i, en el fons, la vessant més personal del periodista".

“Ha vingut a Cerdanyola en diverses ocasions des de l’inici del procés d’alliberament nacional, i amb el seu discurs sempre ens ha situat en el punt precís on ens trobem, ens ha descobert com hi hem arribat i ens ha mostrat el mapa per on podem transitar a partir d’ara per assolir la independència”, destaquen des de l’ANC local.

Els mitjans de comunicació

L'ANC assegura que en el conflicte entre Catalunya i Espanya, aquesta última posa en joc no només la submissió política, l’agressió policial, l’ofec econòmic o la repressió judicial, sinó també l’alienació mediàtica: "Efectivament, els mitjans del règim mostren dia sí dia també una imatge falsa de la realitat, tergiversant els fets, ocultant-ne d’altres i mentint sobre els que més, tot per dificultar el debat lliure i impedir una solució democràtica al conflicte".

Cartell ANC

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.