Els aparcaments Bicibox permetran estacionar patinets elèctrics

A Cerdanyola hi ha quatre espais d'aparcament Bicibox

A partir del dimecres 1 de febrer del 2023, els patinets elèctrics i altres vehicles de mobilitat personal es podran estacionar als aparcaments Bicibox de l'AMB. L'ampliació de l'ús d'aquests espais coincideix amb l'entrada en vigor de la prohibició de l'accés de patinets al transport públic de l'àrea metropolitana durant sis mesos. 

"L'objectiu és afavorir la intermodalitat amb el transport públic metropolità mentre estigui en vigor la prohibició temporal d'accés d'aquests vehicles al transport públic, consensuada en l'àmbit de l'ATM el passat mes de desembre i que entrarà en vigor també el proper dimecres 1 de febrer", diu el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda. El Bicibox és un servei gratuït de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que permet l'aparcament de bicicletes es un espai tancat.

Com fer servir el Bicibox

Pa Cerdanyola del Vallès hi ha quatre estacionaments Bicibox: al passeig del Pont 45, davant del Casal de Joves Altimira; al passeig del Pont 1, davant de la Biblioteca Central; al carrer de Lluis Companys 2, davant de l'Ajuntament; i al Parc Esportiu Municipal de Guiera, al carrer de Sant Eduard, 31. 

Per utilitzar el servei gratuït de Bicibox, s'haurà d'estar donat d'alta del servei i tenir el vehicle registrat. Poden donar-se dues situacions:

  • Que s'estigui donat d'alta del servei perquè ja s'utilitza l'aparcament de bicicletes. En aquest cas, només cal registrar el patinet o VMP.
  • Que no s'estigui donat d'alta del servei i, per tant, no s'hagi fet servir amb anterioritat. Aleshores cal donar-se d'alta al Bicibox i, també, registrar el patinet o VMP.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.