Aprovada la convocatòria de beques escolars per al curs 2021/2022

El període per presentar les sol·licituds serà del 22 de març al 21 de juny

L'Ajuntament de Cerdanyola obrirà la convocatòria de les beques escolars per al curs 2020-2021 el pròxim 22 de març. El termini per a la presentació de sol·licituds s'allargarà fins al 21 de juny, un termini més ampli que l'habitual a causa de les circumstàncies provocades per la Covid-19

La presentació de sol·licituds haurà de prioritzar-se telemàticament mitjançant la Seu Electrònica del web de l’Ajuntament. En aquells casos que no sigui possible la presentació telemàtica, es podrà fer presencialment presentant-se a les dependències dels Serveis Socials amb cita prèvia de 9 h a 14.30 h de dilluns a divendres, per tal d'evitar aglomeracions i respectar la distància mínima de seguretat. La cita s’haurà de demanar al 93.580.88.88 Extensions 3772 i 3770 o bé sol·licitar-la directament al web municipal.

Més informació

La convocatòria disposa d’una quantitat inicial de 540.000 euros i està adreçada als i les alumnes d’escoles bressol municipal, llars d’infants, centres d’educació infantil, primària i secundària obligatòria i educació especial empadronats al municipi de Cerdanyola del Vallès.

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament d’ajuts individuals per:

  • Llibres, material escolar per alumnat que cursi segon cicle d’educació infantil, primària i secundària en escoles ordinàries i aquells infants matriculats en un centre d’educació especial amb escolaritat compartida, que no siguin beneficiaris de les beques atorgades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya o el Ministeri d’Educació.
  • Material escolar per alumnat matriculat en escoles d’educació especial, sempre que hagi deixat de ser beneficiari de les beques atorgades pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya o el Ministeri d’Educació.
  • Equips informàtics personals. Aplicable únicament al curs en que s’inicia el treball amb equips informàtics personals.
  • Llicències digitals, plataformes online i /o programari, per l'alumnat dels centres que disposi del projecte de treball amb equips informàtics personals.
  • Menjador escolar per alumnat matriculat en escoles bressols municipals de Cerdanyola, per a infants nascuts l’any 2019, 2020 o 2021 i aquell que cursi educació infantil de segon cicle, educació primària i secundària obligatòria en escoles ordinàries i centres d’educació especial, que disposin de menjador a les seves instal·lacions.
  • Llars d’infants i Escoles Bressol Municipals d'altres municipis, per a infants nascuts l’any 2019,  2020 o 2021.
  • Assistència a colònies i sortides de fi d’estudis, per alumnat que cursi segon cicle d’educació infantil, primària i secundària.

 

S'exclouen els i les alumnes matriculats en el Centre d’Educació Especial de Jeroni de Moragas o qualsevol altre centre d’educació especial amb escolaritat compartida, que segueixin sent beneficiaris del règim de beques escolars del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.