S'aproven les subvencions per a priopietaris que inscriguin el seu pis a la Borsa de Lloguer Social

Una de les condicions per rebre la subvenció és tenir el pis o inscriure'l a la Borsa de Lloguer Social de Cerdanyola

El 3 de juliol es va obrir el termini per demanar les subvencions dirigides a propietaris de pisos de lloguer. El govern de Cerdanyola aprova aquests ajuts "per fomentar el programa de mediació de lloguer social".Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de setembre de 2023.

La convocatòria de subvencions stà adreçada a:

  • Persones propietàries que tinguin un contracte de lloguer a través de la Borsa de Lloguer Social de l’Ajuntament de Cerdanyola i justifiquin despeses de reparacions, manteniment i substitució d’elements i equips de l’habitatge, en l’any anterior a la signatura d'un contracte d'arrendament o durant l’any anterior a la data d’inici de la convocatòria que serà del 3 de juliol de 2022 al 30 de setembre de 2023.
  • Persones propietàries d’un habitatge buit que facin obres d’arranjaments i posada a punt per complir amb els requisit mínims d’habitabilitat amb la condició que el posin en lloguer a través de la Borsa de Lloguer Social de l’Ajuntament de Cerdanyola (inclou despeses de tramitació de certificats d’eficiència energètica i de la cèdula d’habitabilitat)

La quantitat de la subvenció preveu dos tipus d'ajuts. Per una banda, subvencions de fins a un màxim de 1.200 euros per aquells habitatges que tinguin un contracte d'arrendament vigent o el subscriguin abans de la finalització de la presentació de la sol·licitud en el marc del programa de mediació de lloguer social. En segon lloc, fins a un màxim de 1.500 euros per aquells habitatges lliures o desocupats que hagin signat el document d'adscripció al programa de mediació de lloguer social.

Borsa lloguer social

L'Ajuntament detalla que la borsa del programa de mediació de lloguer social de Cerdanyola és un servei de mediació entre les persones propietàries d’habitatges desocupats que vulguin llogar-lo i possibles llogaters amb l’objectiu d’incrementar el nombre d’habitatges al municipi a preus assequibles amb la garantia que l’Administració vetlla pels seus interessos, fent un seguiment de la relació contractual i aportant seguretat i professionalitat a propietaris i a llogaters.

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà del 3 de juliol al 30 de setembre de 2023. Per a més informació i obtenir cita prèvia cal posar-se en contacte amb l'Oficina Municipal d'Habitatge de Cerdanyola (carrer Fontetes 3, telèfon 935808888. ext. 3546).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.