Aquests són els guanyadors del Concurs de Pintura Ràpida del Roser de Maig

Joan Josep Català, Jose Plaza, Julio Garcia i Abel Florido s'han endut el primer, el segon i el tercer premi de la 6a edició

Aquest dissabte 4 de maig la Biblioteca Central de Cerdanyola ha acollit l'entrega de premis del 6è Concurs de Pintura Ràpida del Roser de Maig, en què els participants han pintat quadres a plain air de temàtica 'El Roser de Maig, la Cerdanyola modernista i les festes populars' durant aquest mateix matí. 

Els guanyadors dels dos tercers premis (valorats en 370 €) han estat Julio Garcia i Abel FloridoJosep Plaza Lopez ha guanyat els 600 € del segon premi, i Joan Josep Català els 750 € del primer premi. El quadre guanyador, el número 8, representa una part de la façana de l'Església de Sant Martí. 

El regidor de cultura i també un dels membres del jurat, David González, ha volgut "felicitar a tots els participants que heu dedicat aquest matí a aportar a la nostra ciutat amb el vostre art". Així mateix, el director del Museu d'Art de Cerdanyola, Txema Romero, ha destacat l'alta participació en el concurs d'enguany. Els quattre quadres guanyadors quedaran exposats a la Sala Elisa Arimany de la biblioteca fins al 18 de maig. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.