Arrenca la 40a edició de la Festa Major de Les Fontetes

La festa comença aquest 17 de juny i acabarà el diumenge 19

Continuen les festes de barri estiuenques amb la Festa Major de Les Fontetes, que enguany celebra la seva 40a edició amb tres dies d'activitats diverses, entre divnedres 17 i diumenge 19 de juny. 

Caminada i batucada divendres

La festa d'inaugura divendres 17 de juny a la tarda amb una Marxa nòrdica pel barri a càrrec del CEM Cerdanyola a les 19 h. A les 20 h es faran dos recorreguts de batucades (dos recorreguts): un sortirà de l'escola Fontetes i l'altre del passeig acàcies per finalitzar al Parc del Pinetons. El primer dia tancarà a les 22 h amb una mostra d'havaneres a càrrec del grup Mar Blava i un rom cremat.

Dissabte de ball i exhibicions

Les activitats de dissabte 18 de juny es dividiran en tres llocs diferents. A les 10 h a l'espai Mercat Fontetes es faran dues actitivitats paral·leles: partides ràpides d’escacs a càrrec del Club d’Escacs i una exhibició de patinets -amb la intenció de fer educació vial- a càrrec de Central del Patinet, en què hi col·labora la Policia Municipal. A més, a la pineda de Fontetes hi haurà animació infantil a càrrec del Grup Bitxicleta i verbena popular amenitzada per The Vip Band.

A la tarda, la festa e strasllada a la plaça Goya on a les 19 h s'iniciaran les exhibicions de dansa amb ball en línia amb el Grup de la Llar d’avis de Fontetes. A les 19:30 h es faran balls llatins a càrrec de l'Escola de Ball Graceland. El ball flamenc del Grup de l’associació de veïns prendrà el relleu a les 20 h, i mitja hora després es farà ball de gitanes a càrrec del Grup de Gitanes de Cerdanyola. A les 21 h es farà el ball de tancament amb una rondalla del Grup de corda i vent de l’Associació de Veïns

Tancament diumenge al matí

Diumenge 19 d ejuny s'organitzen jocs infantils a les 11 h i un dinar popular a les 14 h: una paella gegant per a 500 persones.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.