Arrenca la 5a edició del Tast de Cuina Mediterrània amb 16 restaurants

La Plaça de l'Abat Oliba acull aquest cap de setmana el tast de plats i creacions de la restauració de Cerdanyola

La Plaça de l'Abat Oliba rebrà 16 restaurants i bars de Cerdanyola entre divendres 29 de setembre i diumenge 1 d'octubre, que oferiran un tast dels seus millors plats de cuina mediterrània. A més, el 5è Tast de Cuina Mediterrània estarà amenitzat una edició més per la música del Festival Internacional de Blues. Aquest divendres 29 d'octubre la festa culinària arrenca a les 20 h i inclourà el concert de Montana Stomp a les 21 h.

Divendres 29 i dissabte 30 de setembre l'horari del tast serà de 20 a 23 h, i diumenge 1 d'octubre, d'11 a 15.30 h i de 17 a 20.30 h. El president del Gremi d'Hostaleria, Antonio Castro, va explicar en roda de premsa que s'espera que 20.000 persones visitin el Tast durant el cap de setmana, una ocasió perfecta per a compartir la tasca culinària "entre la ciutadania i per provar receptes més atrevides”.

Horaris i restaurants participants

La programació del Tast comptarà amb tres sessions de nit i un vermut que se celebrarà diumenge. Els restauradors participants el divendres i dissabte són Bar Alaska, Ca l'Enric, Centrik Cerdanyola, DulceTerapia, El Racó de la Plaça, Green Leka, La Antigua Teteria, Los Hermanos Turcos, Papitu Restaurant, Restaurant Els Cargols, Restaurant Los Abetos, Restaurant Shapó, Toca Taco. 

El Tast de Cuina Mediterrània i el Festival de Blues es fusionen dissabte i diumenge a la nit. FOTO: Nora MO

El Tast de Cuina Mediterrània i el Festival de Blues es fusionen dissabte i diumenge a la nit. FOTO: Nora MO

Els bars que oferiran el vermut diumenge són Autèntic Cerdanyola, Bar Alaska, Ca l'Enric, Capicua Restaurant, El Racó de la plaça, Green Leka, La Antigua Tetería, La Pizarrita de Juanlu, Papitu Restaurant, Tempo di Vino, Toca Taco.

Els concerts del Blues en el Tast

La plaça Francesc Layret, davant de l'Ajuntament de Cerdanyola, amenitzarà el 5è Tast de Cuina a pocs metres de distància. La primera actuació serà divendres 29 amb Montana Stomp, a les 21 h. Dissabte 30 serà el torn de The Otis Redding Show, a la mateixa hora. Finalment, Swing Airlines actuarà diumenge 1 d'octubre a les 12 h en el vermut del Tast i amb la col·laboració de Cerdanyola Lindy Hoppers, i a les 18 h, serà el concert de Chino Swingslide Trio.

Més info: Tota la programació del XXXII Festival Internacional de Blues de Cerdanyola

Monedes especials i una taquilla més

En aquesta cinquena edició es presenten algunes novetats pel que fa a l'organització. En compte de tiquets, enguany els visitants disposaran d’unes monedes especials per a pagar els plats, per tal d'agilitzar les cues. També s'instal·larà un punt de taquilla més, en total tres, que tallarà el trànsit al passeig de Cordelles. D'aquesta manera d'espera que el tast faci un "salt de qualitat important per a millorar la seva imatge i la comoditat dels assistents”, segons Castro. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.