Arrenca la campanya de Donació de Sang per Setmana Santa a Cerdanyola

Es podrà donar sang a l'Ateneu de Cerdanyola el dilluns 3 d'abril a partir de les 9.30 hores

El dilluns 3 d'abril tindrà lloc la jornada de donació de sang a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès de les 9.30 h a les 13.30 h i de les 16.30 h a les 20.30 h. La jornada s'enmarcarà dins de la campanya de Setmana Santa Toca donar, toca rebre vida, impulsada pel Banc de Sang i Teixits. Els i les donants poden reservar cita des del web del Banc de Sang i Teixits i a travès del telèfon d'atenció 93 577 35 66.

Per ser donant de sang cal tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos, trobar-se bé de salut i, en el cas de les dones, no estar embarassada. Des del Banc de Sang i Teixits es creu que seran necessàries 260.000 donacions per a atendre les necessitats dels pacients de Catalunya.

Tres persones es poden beneficiar d'una única donació

La sang és un teixit format per diversos components amb característiques i funcions diferents. Totes les donacions de sang se separen al laboratori per obtenir tres productes diferents: glòbuls vermells, plasma i plaquetes. Cada un d'aquests components sanguinis es transfon a un malalt diferent. Per això, una única donació de sang pot beneficiar a tres persones diferents.

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.