Arrenca la campanya 'Una Nit d’Il·lusió per a Tothom'

La campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a Tothom' pretén recol·lectar regals perquè tots els infants de Crerdanyola puguin gaudir de la nit de Reis

Aquest Nadal 2021-22 torna a Cerdanyola la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a Tothom', amb la fita de recollir joguines i llibres nous perquè els infants de la ciutat amb problemàtiques socioeconòmiques també rebin regals la nit de Reis.

La campanya està organitzada per entitats i associacions de la ciutat en col·laboració amb l’Ajuntament i la Creu Roja.

On es poden donar regals?

Durant el mes de desembre seran nombroses les activitats que es duran a terme a la ciutat i que inclouran la recol·lecta de joguines i llibres nous en el marc de la campanya 'Una Nit d'Il·lusió per a Tothom'. Alguna d'aquestes activitats també disposarà de guardioles per a recollir les donacions voluntàries de les persones que ho desitgin.

A més, entre l'1 i el 31 de desembre hi haurà punts fixos de recollida de regals a diferents associacions de veïns, escoles, llars d'infants, establiments comercials i entitats de Cerdanyola del Vallès.

La regidora de Serveis Socials, Pepi Rivera, remarca que amb la col·laboració de les entitats i de la ciutadania es treballa perquè "la màgia de Nadal arribi a totes les llars de Cerdanyola, garantint alhora que tots els nens i nenes de la ciutat puguin gaudir de la nit de Reis i del seu dret al joc”.

L’alcalde, Carlos Cordón, també destaca la importància de la campanya recordant que la crisi de la pandèmia de la Covid-19 "ha fet que moltes persones hagin vist alertada la seva vida provocant una situació de vulnerabilitat en moltes famílies”. Cordón també confia que Cerdanyola tornarà a demostrar que “és un municipi solidari sempre disposat a ajudar a les persones que més ho necessiten”.

Com col·laborar?

El 23, 24 i 27 de desembre les persones que ho desitgin podran ajudar a l’equip de persones voluntàries de la Creu Roja a preparar els regals. Les places són limitades i cal inscriure’s trucant abans del 18 de desembre al 93 691 61 61.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.